Aankondiging algemene ledenvergadering ChristenUnie Achtkarspelen-Verkiezingen

November 2021

Aankondiging Algemene Ledenvergadering-Verkiezingen

Beste ChristenUnie vrienden,

Het bestuur van ChristenUnie Achtkarspelen was voornemens op 30 november 2021 haar algemene ledenvergadering te houden.

Helaas is dit door verschillende omstandigheden toch te kort dag gebleken.

We hebben daarom besloten de vergadering uit te stellen tot dinsdag 7 december. In deze vergadering zal de kieslijst en het verkiezingsprogramma worden vastgesteld.

De vergadering zal vanwege de omstandigheden rondom Corona digitaal worden gehouden. Wanneer u niet in de mogelijkhied bent gebruik te maken van digitale middelen dan helpen we u daar van harte bij. Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing!

De uitnodiging en stukken voor de vergadering worden u op een later moment, maar ruim voor aanvang van de vergadering toegestuurd.

Hopende op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

 

Anne Ytsma

Voorzitter afdeling Achtkarspelen

 

Laat van u horen!

ChristenUnie Achtkarspelen komt graag in contact met u als inwoner. Wat leeft er bij u? Wat kan er nog beter in de gemeente? Baanbrekende ideeën?  Laat van u horen. Samen voor een beter Achtkarspelen!

De fractie ChristenUnie Achtkarspelen staat graag open voor de inbreng en het geluid van de inwoners die zij vertegenwoordigt.

Daarom bent u met al uw ideeën, zorgen en suggesties welkom tijdens één van onze fractievergaderingen of op afspraak op een ander moment. Indien nodig komen wij graag bij u thuis, wanneer u bijvoorbeeld niet mobiel genoeg bent of vervoersproblemen ondervindt.

Thuisbasis van de vergaderingen is de gearkomstekeamer in het Jeltingahuis te Buitenpost maar regelmatig vergadert de fractie in de verschillende dorpen van Achtkarspelen.

Wilt u weten wanneer wij vergaderen? Kijk dan in de agenda, of neem contact op met onze fractiemedewerker voor een afspraak.

Naar de website