CU Achtkarspelen kijkt goed terug op de verkiezingen.

CU team 2018-2022 collagevrijdag 23 maart 2018 10:07

Na een intensieve campagne kijken wij met een goed gevoel terug op de verkiezingen. Wij willen iedereen die daarbij heeft geholpen in welke vorm dan ook allereerst hartelijk danken. Iedere stem waarderen wij zeer en geeft ons bemoediging voor de komende raadsperiode. Wij zijn dankaar dat het ons gegeven is om met drie zetels door te kunnen blijven gaan in Achtkarspelen!

Donderdagavond 22 maart is de fractie in de nieuwe samenstelling direct weer vol vertrouwen en enthousiasme bijeengekomen om de voorbereidingen te treffen voor de komende periode. Een breed gedragen fractie gaat aan het werk om ons geloof in Achtkarspelen een stem te geven! Nieuwe mensen staan in de startblokken om de ervaring van de fractie met een fris geluid te ondersteunen en de standpunten van de ChristenUnie te versterken in Achtkarspelen. De temaleden kunt u vinden op de website onder het kopje fractie. Het team is divers en energiek, wat de fractie bemoedigt en energie geeft voor de komende periode. We weten ons daarbij gedragen door de Heer en gaan vol vertrouwen op weg.

Wij hopen dat ook u, als betrokken lid of sympatisant uw geluid aan ons laat horen. Wij staan open voor uw inbreng en waarderen het zeer wanneer u contact met ons opneemt om uw ideeën, zorgen of tips met ons te delen. Wij gaan voor samen!

« Terug